Nyttårstapas

 

På nyttårsaften spiste vi tapas, og vil gjerne dele hva vi spiste med dere. Jeg satt å søkte rundt på nettet for å finne ut hva som passet til en nyttårstapas. Men endte opp med å kombinere noe selv.

Laksetortilla

  • Tortillalefser
  • skivet røkt laks 
  • snøfrisk naturell

 

Juleskinketortilla

  • Tortillalefser
  • ferdig kokt juleskinke
  • snøfrisk med dillsmak

i denne hadde jeg egentlig tenkt å bruke kalkun, men de var tomme i butikken.

 

Julepølselefse

  • potetlefse
  • julepølse
  • sennep

 

Poteter

Kryddret små mandelpoteter med salt, pepper og blandingskrydder. Og hadde på Olivenolje. Stekes i stekovn.

 

Salat

  • Ruccolasalat
  • Cherrytomater
  • Lollosalat
  • Avokado
  • Vårløk
  • Olivenolje
  • salt
  • pepper

 

Ovnsbakt champinjong

  • Store champinjonger
  • løk
  • spekepølse
  • hvitløk
  • salt
  • pepper

Ta ut stilken og finhakk den og løken, stek i panne til de blir myke. Finhakk spekepølse og hvitløk og stek sammne med det andre. Smak til med salt og pepper. Fyll blandingen i soppene og sett de i ei smurt ildfast form. Stekes i stekovnen på 200 grader i ca 10-12 min.

Det ble igjen noe av julepølsen etter jeg hadde fyllt lompene, og de skar jeg opp i små biter og tredde en tannpirker i . Og satte på en ostebit på noen, en eplebit og en sylteagurk på noen.

 

Glemte selfølgelig å ta bilde før vi begynnte å spise. Men ble igjen mat så tok et bilde etterpå.




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hege

Hege

27, Stor-Elvdal

Bor sammen med min samboer Idar, vår nydelige sønn Magnus, hundene Bonzo og Bob og katten Tarzan.

${ProfileName}

${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

${ProfileDescription}

Kategorier

hits