Grove fylte horn

I forrige uke laget Magnus og jeg en dobbel porsjon med fylte horn. Godt ha noe liggenes i fryseren som vi kan putte i matpakka innimellom :)

  • 60 g smr
  • 3 dl melk
  • 1 pk. gjr
  • 200 g grovbakst mel
  • 200 g hvetemel
  • 1 ts salt

Fyll:

  • Tomatpure
  • hvitost
  • kokt skinke
  1. Smelt smr og ha i melk. Dette skal vre 37C garder nr du rrer inn gjren.
  2. Bland alt det trre i en bolle.
  3. Rr s inn vesken i det trre.
  4. Elt godt.
  5. Hev deigen p et lunt sted i ca. 30 min.
  6. Del deigen i to og kjevle ut hver del til en sirkel.
  7. Del den i 8 like store deler (spisser)
  8. Smr p tomatpure, legg p ei skive kokt skinke og legg et par osteskiver opp der igjen.
  9. Rull sammen.
  10. Etterhev p et lunt sted i ca. 20 min.
  11. Stek midt i ovnen p 220 i ca. 10-15 min.
  12. Avkjl p rist.



#fyltehorn #grovehorn #horn #bakverk #mat #brdmat

2 kommentarer

Mittfamilieliv

14.01.2016 kl.21:32

mm, fyltehorn er noe jeg alltid m ha i fryseren! S greit nr man er smsulten, fr gjester eller trenger noe enkelt til matpakka =)

Hege

14.01.2016 kl.21:39

Mittfamilieliv: Ja, det er kjempegreit ha i fryseren. Og jeg syntes de var veldig gode kalde ogs. Og det er fint hvis man ikke ha mulighet til varme de :)

Skriv en ny kommentar

Hege

Hege

27, Stor-Elvdal

Bor sammen med min samboer Idar, vr nydelige snn Magnus, hundene Bonzo og Bob og katten Tarzan.

${ProfileName}

${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

${ProfileDescription}

Kategorier

hits