Grove fylte horn

I forrige uke laget Magnus og jeg en dobbel porsjon med fylte horn. Godt å ha noe liggenes i fryseren som vi kan putte i matpakka innimellom :)

  • 60 g smør
  • 3 dl melk
  • 1 pk. gjær
  • 200 g grovbakst mel
  • 200 g hvetemel
  • 1 ts salt

Fyll:

  • Tomatpure
  • hvitost
  • kokt skinke
  1. Smelt smør og ha i melk. Dette skal være 37°C garder når du rører inn gjøren.
  2. Bland alt det tørre i en bolle.
  3. Rør så inn vesken i det tørre.
  4. Elt godt.
  5. Hev deigen på et lunt sted i ca. 30 min.
  6. Del deigen i to og kjevle ut hver del til en sirkel.
  7. Del den i 8 like store deler (spisser)
  8. Smør på tomatpure, legg på ei skive kokt skinke og legg et par osteskiver oppå der igjen.
  9. Rull sammen.
  10. Etterhev på et lunt sted i ca. 20 min.
  11. Stek midt i ovnen på 220 i ca. 10-15 min.
  12. Avkjøl på rist.



#fyltehorn #grovehorn #horn #bakverk #mat #brødmat

 

2 kommentarer

Mittfamilieliv

14.01.2016 kl.21:32

mm, fyltehorn er noe jeg alltid må ha i fryseren! Så greit når man er småsulten, får gjester eller trenger noe enkelt til matpakka =)

Hege

14.01.2016 kl.21:39

Mittfamilieliv: Ja, det er kjempegreit å ha i fryseren. Og jeg syntes de var veldig gode kalde også. Og det er fint hvis man ikke ha mulighet til å varme de :)

Skriv en ny kommentar

Hege

Hege

27, Stor-Elvdal

Bor sammen med min samboer Idar, vår nydelige sønn Magnus, hundene Bonzo og Bob og katten Tarzan.

${ProfileName}

${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

${ProfileDescription}

Kategorier

hits