Ferietur 3

Bedre sent enn aldri ;) Den tredje ferieturen gikk til Målselv, hadde det ikke vært for at landsskytterstevnet ble holdt der så hadde vi nok ikke reist dit på ferie. Så hektet på campingvogna og dro avgårde, første etappe gikk til Flatanger for ha noen dager hos svigermor. 


Bading på Halmøya
Tur til Villa fyr.


Her har vi tatt fatt på turen videre. Med stopp I Namsskogan familiepark hvor vi tilbrakte en dag. Vi fikk ikke sett ale dyrene, men var veldig varmt denne dagen så regner med at mange av de bare lå å sov i varmen. Ikke bare dyr i parken som dere ser på bildene. Utenom dette var det lekeapparater, tråkkebåter, gullgraving, zip line, trampiloner, hamsterhjul, gravemaskiner og spisesteder. Ta en titt på hjemmesiden for å se alle opplevelsene i parken :)

Her overnattet vi etter vi hadde vært i Namsskogan familiepark. En kjempefin plass og plass til mange campere. Dette er ikke en campingplass, men det står skiltet på veien. Vi fricampet når vi reiste både til og fra Målselv, men bodde på campingplass under landskytterstevnet. 

På plass i Øverbygd for å delta på årets LS. Vi bodde på Camp Fagerli sammen med Silje, pappa og svigerfar. 


Trilletur til Fjellfroskvatten, som lå ved campingplassen vi bodde på. 

Vi besøkte også Polarbadet mens vi var i Målselv. Første turen til Emil i offentlig bad, og både han og Magnus koste seg i bassenget :) 

 

Her er vi på tur hjem, en stopp på Asphaugen for å plukke opp Bob som hadde vært på ferie hos svigermor. 

En fin tur, selv om det ble mange timer i bil. Ungene var kjempeflinke , og med underholdning i bilen gikk det veldig bra. Emil sov stort sett hele tiden, så det var ikke noe problem :) 

 

#ferie #sommerferie #landskytterstevne #skytterstevne  #campingferie #målselv #øverbygd #flatanger 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hege

Hege

28, Stor-Elvdal

Bor sammen med min samboer Idar, våre to sønner Magnus og Emil, hundene Bonzo og Bob og katten Tarzan.

${ProfileName}

${ProfileAge}, ${ProfileFrom}

${ProfileDescription}

Kategorier

hits